Inna vrea la Eurovision

Cântăreaţa ar fi interesată să reprezinte România la Eurovision, însă în niciun caz în 2012. Nu ar avea timp şi, în plus, TVR încă nu a anunţat oficial dacă vom fi sau nu reprezentaţi la concursul de la Baku (22-26 mai).

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 07:06
Inna vrea la Eurovision

Aparent în impas cu participarea la Eurovision, Televiziunea Română a încercat să o convingă pe Inna să ne reprezinte la concursul internaţional. Având în vedere că, dacă vom participa la Baku, timpul rămas pentru promovarea piesei şi a artistului care ne va reprezenta este foarte scurt, probabil cei din TVR s-au gândit să câştige teren cu un artist a cărui faimă a depăşit de mult graniţele ţării.

Inna a declarat, pentru ziarul Ring că a fost nevoită să refuze oferta TVR, din cauza programului deja încărcat pe care îl are pentru 2012.

Da, mi s-a propus să particip la Eurovision din partea României, dar din cauza turneului «I Am The Club Rocker» nu am putut să accept. Nu aş fi avut timp să mă pregătesc pentru eveniment aşa cum mi-aş fi dorit. Dar nu este exclus să mă vedeţi pe viitor la Eurovision„, a spus Inna.

Decizia finală în privinţa participării României la Eurovision va fi luată pe 18 ianuarie, potrivit unor surse apropiate TVR citate de Ziarul Ring.