Inna cântă OBSCEN. Ce înseamnă P.O.H.U.I. Vezi ce spune un fost component al trupei O-zone

Melodia P.O.H.U.I, lansată recent de Carla's Dreams şi Inna are mari şanse să devină hit, clipul oficial, lansat pe Youtube, având deja aproape 300.000 de vizualizări, în primele trei zile după postare. Şi critica a primit piesa foarte bine, însă Radu Sârbu, fostul component al trupei O-zone, spune că titlul şi refrenul ar trebui cenzurate, din cauza semnificaţiei lor, în limba rusă.

15 mart. 2013, 20:34
Inna cântă OBSCEN. Ce înseamnă P.O.H.U.I. Vezi ce spune un fost component al trupei O-zone

Potrivit cancan.ro, artistul menţionează că îi place foarte mult melodia, dar nu este de acord ca fetiţa lui de 7 ani să meargă prin casă şi să o cânte.

Nu contest că piesa lui Carla’s Dreams şi Inna este o bombă, melodioasă şi cu un mesaj original şi potrivit actualităţii, chiar dacă este spus într-o manieră mai agresivă, dar parcă totuşi, cunoscând limba rusă, semnificaţia cuvantului P.O.H.U.I. este una cât se poate de urâtă pentru audienţa generală, chiar dacă sublim este descifrată altfel… Parcă nu mi-aş dori ca fetiţa mea de 7 ani să umble prin casă şi sa cânte „Pohui tralala„, a scris Radu Sârbu, pe un site de socializare.

Este exact acelaşi lucru cum ar merge un artist român în Rusia şi ar cânta la toate posturile naţionale gen, „Mă doare-n p…..ă” :))) Scuzati-mi exprimarea, dar exact asta este în piesă„, a mai fostul component al trupei O-zone.

CITEŞTE ŞI INEDIT: Inna cântă cu accent moldovenesc şi tunsă băieţeşte VIDEO