Înmormântări la ofertă în Piteşti

Discounturi şi promoţii la pompe funebre! Cum nici un necaz nu vine singur, de cele mai multe ori rudele persoanelor decedate nu au bani puşi deoparte pentru înmormântare. Aşa că firmele de pompe funebre au venit cu promoţii. Cumperi un pachet care cuprinde toate cele necesare şi primeşti un discount de 30 la sută.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 06:59
Înmormântări la ofertă în Piteşti

„Vă putem oferi pachetul promoţional de 2.250 lei în care intră: sicriu, lenjerie, pernă, candelă, 3 colive, capete, prescuri, prosoape preoţi, pachete, spălat, îmbrăcat şi maşina de înmormânare”, o informează un angajat de la pompe funebre pe o clientă.

Doamna Florica din Piteşti are un deces în familie. A ales cel mai ieftin pachet promoţional. Costă 2.250 de lei, în loc de aproape 3.000 de lei, la cât s-ar ridica cele mai ieftine produse necesare înmormântării. „La situaţia care este, la criza asta nu avem cum să ne descurcăm mai bine de atât”, spune femeia îndoliată.

În plus, clientul plăteşte din buzunar doar un avans de 150 de lei. Restul de bani reprezintă valoarea ajutorului de înmormântare oferit de Casa de Pensii şi este încasat de firma de pompe funebre, în baza unei procuri notariale.

Strategia de marketing a pompelor funebre a provocat interesul celor mai în vârstă, mai preocupaţi de apropierea celor veşnice. „De costat costă şi într-un fel şi în altul, e de preferat aşa ceva. Am participat la un asemenea eveniment, chiar un coleg, şi am fost convins că e bine”, spune un piteştean.

Patronii firmelor de pompe funebre spun că fără aceste promoţii ar da faliment. Numai în Piteşti sunt 20 de firme care au astfel de oferte.