Îngrijorare la Barcelona. Messi ratează returul cu PSG şi un meci din semifinale

Lionel Messi s-a accidentat în prima repriză a meciului pe care FC Barcelona l-a jucat împotriva lui PSG (2-2), la Paris, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, urmând să fie indisponibil în următoarele trei săptămâni.

03 apr. 2013, 06:37

FC Barcelona a încheiat 2-2 meciul jucat marţi seara la Paris, împotriva lui PSG, în Liga Campionilor, însă în repriza secundă nu l-a mai avut în teren pe starul său, Lionel Messi. Mai mult, acesta va rata şi partida retur, programată săptămâna viitoare, pe Camp Nou, şi e în pericol să absenteze şi în prima manşă a semifinalelor.

Conform medicilor grupării blaugrana, Lionel Messi a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural al piciorului drept şi va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni. Astfel, dacă Barca se califică în semifinalele Champions League, prezenţa argentinianului la meciul tur este pusă sub semnul întrebării.

Dealtfel, starul Barcelonei a avut parte de un tratament extrem de dur din partea fundaşilor lui PSG în cursul meciului de pe Parc des Princes, aceştia provocându-i o leziune şi la genunchiul stâng. Deşi a jucat doar o repriză, Messi a marcat totuşi cel de-al 57-lea său gol din acest sezon şi a 8-lea din actuala ediţie a Ligii Campionilor, egalându-i pe Cristiano Ronaldo şi Burak Yilmaz în fruntea clasamentului golgheterilor competiţiei.

Genunchiul lui Messi, după o jumătate de oră de joc, pe Parc des Princes