Îngrijitorii unui azil comandau PROSTITUATE pentru persoanele cu dizabilităţi

Un nou scandal sexual a luat amploare în Marea Britanie. Prostituatele erau invitate frecvent într-un azil, pentru a avea sex cu persoanele internate. Mulţi dintre pacienţi aveau probeleme mentale sau dizabilităţi fizice.

29 ian. 2013, 10:14
Îngrijitorii unui azil comandau PROSTITUATE pentru persoanele cu dizabilităţi

Prostituatele veneau în mod regulat, pentru „vizite speciale”, într-un sanatoriu din Eastbourne, Sussex, potrivit The Sun. Ele se întâlneau cu pacienţii într-o cameră specială, unde punea o şosetă roşie pe clanţa uşii pentru a nu fi deranjaţi de îngrijitori.

Directorii azilului spun că mulţi dintre oamenii cu dizabilităţi fizice şi mentale nu reuşesc să facă sex în alt mod. Din acest motiv ei devin frustraţi şi deranjează angajaţii. Conducerea spune că surogatele sexuale sunt terapeutice şi potrivit experţilor, sunt un „drept uman fundamental”.

Consiliul Local din Sussex a pornit o investigaţie pentru a descoperi dacă există cazuri de exploatare şi abuz. Sue Wyatt, directorul azilului Chaseley, a confirmat faptul că prostituatele erau primite în incinta instituţiei şi erau comandate de către o terţă persoană.

„Oamenii au nevoi. De multe ori trebuie să pregătim o cameră în acest scop. Suntem acolo ca să ajutăm. Folosim un consultant privat care aranjează totul. Este o persoană independentă care lucrează pentru azil. Ea pune oamenii în contact cu alţi oameni. Noi respectăm rezidenții noştrii ca indivizi. Acesta este motivul pentru care îi ajutăm”, a declarat Sue Wyatt.

„Adevărul este că prostituatele au voie prin lege să facă sex cu pacienţii, dar ingrijitorii nu. Dacă cineva întreabă, de obicei sunăm o persoană specializată să facă acest lucru. Este cunoscută printre rezidenţi drept „o vizită specială”. Noi îi ajutăm cu un telefon, formăm numărul sau folosim internetul pentru a chema pe cineva care poate să ajute. Dacă am refuza să facem acest lucru, nu am incerca să îi ajutăm până la capăt”, a comentat Helena Barrow, fostul director al azilului. Femeia a adăugat că bolnavii plătesc singuri pentru fete.

Conducerea azilului consideră că folosirea prostituatelor aduce beneficii bolnavilor şi nu prezintă riscuri. Chiar mai mult, ei spun că au invitat  la un moment dat mai multe dansatoare pentru un „show special”.