Ducesa Kate a NĂSCUT. Informaţii inedite despre BEBELUŞUL REGAL

Copilul ducesei Kate şi al prinţului William ar urma să conducă peste două miliarde de oameni atunci când va ajunge pe tron. Mai mult, el primeşte anual suma de 20 de milioane de lire, venitul Ducatului de Cornwall.

22 iul. 2013, 08:23
Ducesa Kate a NĂSCUT. Informaţii inedite despre BEBELUŞUL REGAL

Cifrele pot provoca foarte multe coincidenţe, mai ales dacă se referă la naşterea unui urmaş al tronului Marii Britanii. Astfel, presa britanică pregăteşte publicul pentru cel mai faimos bebeluş al acestui an.

Citeşte şi Sărbătoare în Marea Britanie. „Bebeluşul regal” se naşte astăzi

Astfel, au trecut doar doi ani de la căsătoria ducelui şi ducesei de Cambridge înainte ca bebeluşul lor să fie născut. El va fi al treilea privind succesiunea la tron, fiind de asemenea cel de-al treilea strănepot al reginei mamă. Datorită minorului, prinţul Harry este al patrulea succesor al regatului. Primul născut al lui Wiliam şi Kate urmează o să fie stră-stră-stră-stră-strănepotul reginei Victoria.

Într-o zi, el va fi coducătorul a 16 ţări. În cazul în care îl va urma pe prinţul de Wales sau pe William la tron, bebeluşul regal urmează să fie desemnat cel de-al 43-lea monarh al Marii Britanii, de la William Cuceritorul, în 1066.

Citeşte şi Ce titlu nobiliar va primi copilul prinţului William şi al ducesei Catherine

Cu toate acestea, naşterea copilului nu este ieftină, preţul pentru o zi a salonului unde a născut Kate fiind de 6.265 de lire. Chiar dacă suma pare mare, s-a descoperit că Ducatul de Cornwall primeşte anual venituri în valoare de 20 de milioane de lire doar din clădirile statului, bani pe care copilul îi va putea folosi în viitor drept finanţare privată. Dacă va ajunge conducătorul Commonwealth-ului, copilul ar putea conduce, într-o zi, peste două miliarde de oameni, împărţiţi în peste 54 de naţiuni.