ÎNFIORĂTOR. Cadavrul unei femei FĂRĂ CAP, mâini şi picioare, găsit în râul Argeş

Cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti. Descoperirea a fost făcută de un cioban care se afla cu turma în zonă şi care a sunat la 112, la faţa locului mergând politişti şi un procuror criminalist.

25 mai 2013, 11:39
ÎNFIORĂTOR. Cadavrul unei femei FĂRĂ CAP, mâini şi picioare, găsit în râul Argeş

„Am fost anunţaţi la 112 despre găsirea cadavrului unei femei, care a fost văzut pe râul Argeş, în zona localităţii Petreşti, iar în acest moment la faţa locului a început ancheta. Cadavrul nu are cap, mâini şi picioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent principal Raluca Florescu.

Potrivit Mediafax, la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari de la detaşamentul Găeşti au început operaţiunea de scoatere a cadavrului din albia râului Argeş, în satul Ioneşti, comuna Petreşti, zona fiind izolată.

Şeful Poliţiei Dâmboviţa, Marian Gălbenuş, a declarat că vor fi extinse căutările în păduri şi în albia râului, atât în judeţul Dâmboviţa, cât şi în Argeş.”Şeful IGPR, chestor Petre Tobă, a decis ca poliţiştii din Dâmboviţa şi Argeş să începă căutările pentru a fi găsite capul, mâinile şi picioarele femeii. Căutările vor avea loc în cele două judeţe, pe malurile râului Argeş, în păduri, în albia apei. Vom vedea dacă avem vreo femeie dispărută în Damboviţa şi s-a luat legătura şi cu poliţia din Argeş pentru a vedea dacă în ultima perioadă au înregistrat vreo dispariţie a vreunei femei. Vor fi căutate în bazele de date persoanele de sex feminin declarate dispărute în ultimul timp”, a declarat, la faţa locului, şeful Poliţiei Dâmboviţa, comisar-şef Marian Gălbenuş, citat de Mediafax.

Cadavrul femeii a fost scos de către anchetatori din albia râului Argeş şi transportat, pentru necropsie, la morga din Târgovişte.

„Nu se cunoaste deocamdată identitatea femeii. Trupul acesteia a fost scos din albia râului Argeş şi a fost preluat de echipajul Serviciului de Medicină Legală din Targovişte pentru efectuarea necropsiei”, a spus, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu.