Infern în familie: Fete bătute de mamă şi violate de tată

Două fete de 13 şi 17 ani din Râmnicu-Vâlcea au fost bătute de mamă şi violate de tată, ani la rând. Mama copilelor ştia de violuri, dar a ţinut întotdeana partea celui care-i siluia fetele. Părinţii vor sta în următorii ani în închisoare, în timp ce cei opt copii ai cuplului au rămas în grija statului şi a rudelor.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 16:40
Infern în familie: Fete bătute de mamă şi violate de tată

Zece ani de închisoare a primit mama care-şi agresa fiicele violate de tată. Soţul ei va sta 25 de ani după gratii pentru că timp de 6 ani şi-a supus propriile fete la perversiuni sexuale. De multe ori, în aceeaşi casă era invitată şi amanta bărbatului. În loc să le salveze din mâinile monstrului, mama fetelor ţinea cu cel care le siluia.

„Nu există. Ele au spus minciuni, doamnă. Eu cred că ele au vrut să stea la stat, să le acorde toată îngrijirea şi ca pe noi să ne lase amărâţi cu lemne, fără lemne, fără nimic”, a spus Ioana Şerban, mama fetelor.

Fetele nu au fost ajutate nici de fraţi. „A zis că nu le place să stea în casă cu noi şi vrea să scape de el”, a spus un frate. Coşmarul copilelor s-a terminat când au asternut totul pe hartie şi i-au dat scrisoarea unei vecine. Bărbatul a recunoscut în faţa magistraţilor că a profitat de fiicele sale.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a dus fetele într-un centru de plasament. Ceilaţi copii minori au rămas în îngrijirea bunicii, iar cel mai mic a fost luat de stat. Ambii părinţi au fost decăzuţi din drepturi şi vor obligaţi să plătească 50.000 lei daune morale celor două fete pentru traumele provocate.