Inedita surpriză cu care un tânăr şi-a făcut TATĂL să PLÂNGĂ: Nu am mai văzut-o de 24 de ani VIDEO

Un tânăr din America a reuşit să îşi facă tatăl să plângă după ce l-a surprins cu gestul său inedit. Astfel, bărbatul a reuşit să găsească prima maşină a tatălui său, pe care acesta o vânduse cu 24 de ani în urmă. Clipul în care este surprinsă reacţia tatălui a devenit în scurt timp viral, gestul fiind apreciat de internauţi.

18 iul. 2013, 17:17

Un american din Indiana poate fi considerat cel mai fericit tată din lume, după ce fiul său a reuşit să dea de urma primei sale maşini şi să o cumpere, făcându-i un cadou care l-a făcut să plângă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Şi-au filmat copilul zilnic în primul an de viaţă. Vezi filmul devenit VIRAL în câteva zile VIDEO

Rick Lookebill a vândut în urmă cu 24 de ani prima sa maşină, un Ford Mustang Mach 1 din 1972, însă a regretat todeauna alegerea sa, vorbindu-le copiilor că ar vrea să se mai urce la volanul acesteia. Fără să îl anunţe, fiul său a început să caute automobilul, găsindu-l după trei săptămâni de căutări.

Citeşte şi Incredibil. Vezi cum a reuşit un COPIL de un AN să cumpere o maşină pentru părinţii săi VIDEO

Cu toate acestea, surpriza lui nu s-a oprit aici, achiziţionând Fordul care se afla la sute de kilometri distanţă de el cu toate că acesta avea preţul unei maşini noi. Ulterior, el a filmat reacţia tatălui atunci când a primit maşina, acesta izbucnind în lacrimi înainte să se suie la volan şi să dea câteva ture prin cartier. Filmul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de sute de mii de oameni impresionaţi de idea tânărului.