Inedit: Picturi 3D pe corpul uman GALERIE FOTO

Lumea 3D este o lume fascinantă, în care de cele mai multe ori ochiul privitorului este păcălit de artist şi de operă în sine. Chiar mai mult, în momentul în care suprafaţa de lucru a pictorului este corpul uman, lucrurile devin şi mai interesante.

11 mart. 2013, 08:51

Unul dintre cei mai interesanţi artişti din acest domeniu este Chooo-San, o studentă japoneză în vârstă de 19 ani, care a reuşit să transforme corpul ei şi al mai multor voluntari în opere de artă inedite. Săturată de tehnologie, pictoriţa a vrut să demonstreze că poate crea iluzii folosind doar pensula, în încercarea ei de a evita Photoshop-ul, potrivit Odee.com.

Citeşte şi Horror fascinant: Bucăţi din corpul uman au dat megaspectacol la Santiago de Chile FOTO VIDEO

Alexa Meade este o altă artsită care a reuşit să îi impresioneze pe cei din jur cu metoda nouă în care îşi crează arta. Doar odată înţeles procedeul, opera ei devine interesantă şi talentul tinerei este apreciat. Ea foloseşte oameni adevăraţi pe care îi vopseşte pentru a crea scene 2D şi 3D. Cu toate că pictura corpului nu este un lucru nou, uimitor este modul în care femeie reuşeşte să creeze portrete cu o expresivitate aparte.

Sandra Holmbom este una dintre cele mai cunoscute artiste din Suedia. De preofesie make-up artist, ea a reuşit să creeze o iluzie optică interesantă, folosind produse cosmetice. Ea a transformat gura unei tinere într-un al treilea ochi.

Citeşte şi Mituri despre corpul uman pe care eşti tentat să le crezi

Citeşte şi Cele mai inedite picturi pe corpul uman GALERIE FOTO