Inedit: Motivul pentru care MIRESELE din Japonia apelează la serviciile unei FABRICI de CLONE FOTO

În Japonia, una dintre cele mai dezvoltate ţări din punct de vedere ştiinţific, albumele cu fotografiile de la nuntă par învechite şi nu mai sunt la modă. Astfel, fiecare mireasă, îşi face singură cadou o amintire inedită din ziua ceremoniei şi anume o păpuşă, replică fidelă a sa. Cu toate că depăşesc valoarea de 1.000 de euro, ele sunt la mare căutare datorită detaliilor incredible pe care le au.

18 iun. 2013, 19:08

Femeile din ţara asiatică îşi imortalizează cea mai importantă zi din viaţă într-un mod inedit, renunţând la banalul album foto. Astfel, miresele din Tokio cumpără păpuşi 3D, care sunt replici exacte ale lor, îmbrăcate în rochie de mireasă, având coafura şi machiajul din ziua respectivă.

Citeşte şi O mamă a creat PĂPUŞA cu Sindromul Down pentru fiica sa GALERIE FOTO

Fabrica de Clone din Akhibara crează versiuni reale ale oamenilor şi animalelor de companie. Procesul presupune folosirea mai multor camere SLR pentru fotografierea capului din diferite unghiuri. Astfel, prin procesare, se crează o imagine de ansamblu care este ulterior transformată într-un obiect, prin folosirea unui imprimante 3D speciale care foloseşte diferite straturi de plastic şi cerneală pentru a finaliza sculptura 3D.

Citeşte şi PASIUNI ciudate: un bărbat deţine o colecţie de 600 de păpuşi „varză”

Cu toate că preţul este destul de ridicat, peste 1.000 de euro pentru o singură păpuşă, ele sunt preferate de femei deoarece reuşesc să conserve momentul special din ziua nunţii, niciun detaliu nefiind uitat, pornind de la machiaj şi coafură, până la expresia feţei şi rochia de mireasă.