Înduioşător: Ultimele cuvinte spuse de un BĂRBAT înainte să MOARĂ alături de soţie într-un accident

Doi tineri din America, proaspăt căsătoriţi, au murit în urma unui accident auto, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac. Autorităţile au fost uimite în momentul în care au fost rugate de bărbat să îi salveze întâi soţia, pe motiv că acesta purta în pântece copilul lui. Din nefericire, tânărul a murit la scurt timp după aceea, fără să ştie că soţia lui a murit pe loc, în momentul impactului.

15 aug. 2013, 18:44

William şi Jamie Reid călătoreau spre aeroportul Asheville, într-o maşină închiriată, când s-au izbit de un copac. Cu toate că şoferul a scăpat, fiind internat într-un spital local, cei doi tineri, căsătoriţi în luna mai, nu au supravieţuit. Astfel, în timp ce femeia însărcinată a murit pe loc, soţul acesteia era conştient în momentul în care la faţa locului au ajuns ajutoare, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Inuman, rămâi fără cuvinte. Un om este lovit în plin de o MAŞINĂ DE POLIŢIE şi nimeni nu opreşte

Cu ultimele puteri, el i-a rugat pe pompieri să o salveze întâi pe femeie şi apoi să se întoarcă la el, povestind faptul că tânăra este însărcinată şi urmează să aibă un copil. Din cauza rănilor, bărbatul a murit ulterior la spital.

Pe cât de oribil mi s-a părut să aud asta, nu mă surprinde să aud ceea ce a zis el în ultimele minute în care a mai fost în viaţă. Ei trăiau unul pentru celălalt, până la sfârşit. Noi de abia auzisem despre sarcină şi ei de abia au început să le spună prietenilor despre ea. Azi am pierdul doi copii şi primul meu nepot„, a povestit mama bărbatului.

Citeşte şi Accident groaznic: Motociclist aruncat zeci de metri în aer, după ce a intrat într-o maşină VIDEO

Cuplul se îndrepta spre nunta unor prieteni în momentul în care a avut loc accidentul. Cei doi s-au cunoscut în facultate şi s-au îndrăgostit din primul minut în care s-au văzut. Familiile celor două victime au decis ca îndrăgostiţii să fie îngropaţi împreună.