Indicatoare de tot râsul în Mehedinţi. Unul indică o distanţă, celălalt o altă distanţă VIDEO

Situaţie inedită pentru şoferi, pe centura ocolitoare a oraşului Drobeta-Turnu-Severin. Două indicatoare rutiere, amplasate la doar câţiva metri unul de celălalt, arată distanţe diferite către oraşul Filiaşi. Greşeala stârneşte râsul celor care cunosc drumul, dar îi enervează pe cei care nu cunosc zona.

RomaniaTV.net
05 sept. 2012, 13:18
Indicatoare de tot râsul în Mehedinţi. Unul indică o distanţă, celălalt o altă distanţă VIDEO

Toţi şoferii ce trec prin zonă sunt bulversaţi de indicatoarele cu pricina, unul indică o anumită distanţă până la Filiaşi, celălalt o cu totul altă distanţă, mai mare cu câteva zeci de kilometri, informează România TV.

„Până la Filiaşi sunt 63 de kilometri”, a spus un şofer, după care s-a răzgândit brusc după ce a privit pe panoul care indica 85 de kilometri. Pentru a vedea câţi kilometri mai au de parcurs şoferii spun că se iau după următorul indicator.

Indicatoarele cu bucluc sunt amplasate într-un sens giratoriu, chiar la intrarea pe Şoseaua de Centură a Severinului. Primul indicator către Filiaşi arată o distanţă de 63 de km. La nici 10 metri mai încolo, pe un alt indicator, distanţa către Filiaşi creşte şi ajunge la 85 de kilometri.

„Am văzut multe anomalii. Petru România sunt foarte normale” a spus un şofer râzând.

Celor care nu cunosc zona indicatoarele le-ar putea creea probleme. „Persoana care merge spre Filiasi s-ar putea rătăci, e derutant. Poate rămâne fără benzină”, a spus un alt şofer.

„Locul în care este amplasat indicatorul de orientare nu este unde ar fi trebuit amplasat. Serviciul rutier Mehedinţi va informa administratorul drumului pentru a dispune ridicarea indicatorului greşit”, a declarat Titi Zorzoliu, reprezentant al Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Indicatoarele au fost amplasate acolo în urmă cu doi ani, când a fost dată în folosinţă şoseaua de centură a oraşului.