Incredibila poveste a FEMEII cu PĂRUL de 20 de KILOGRAME: Este mai lung decât un AUTOBUZ

O femeie din Kenya este deţinătoarea recordului mondial pentru cel mai lung păr din lume. Ea nu l-a mai tăiat de 25 de ani, iar acum îl ţine sub formă de "dreaduri". Cu toate că doctorii i-au recomandat în numeroase rânduri să renunţe la podoaba capilară lungă de 17 metri şi grea de 20 de kilograme, în femeia spune că nu este vorba de modă, ci de o chemare spirituală.

18 aug. 2013, 10:44

Asha Mandela este o femeie de 47 de ani care locuieşte în America. Cu toate acestea, ea s-a născut în Trinidad Tobago, unde, începând cu vârsta de 22 de ani a pornit o călătorie spirituală încununată de o singură promisiune, aceea de a nu îşi tăia părul pentru tot restul vieţii, potrivit The Sun.

Citeşte şi Huangluo, satul „cu cel mai lung păr din lume” VIDEO

În prezent, după 25 de ani, podoaba sa capilară a ajuns să măsoare 17 metri şi să cântărească peste 20 de kilograme, motiv pentru care medicii i-au recomandat să se tundă. Astfel, ea are nevoie de un ham de transportat copii pentru a uşura chinul de a avea un astfel de păr, care ar putea să o omoare sau să o lase paralizată. Inedit este faptul că ea are nevoie de două zile pentru a-l spăla, iar în prezent deţine recordul mondial pentru cel mai lung păr din lume.

Este viaţa mea. Să îl tai ar fi echivalentul unei sinucideri. Doctorii cred că am coloana strâmbă din cauza greutăţii părului meu. Mai mult, există oameni care spun că o să mi se rupă gâtul la un moment şi voi ajunge să am spasme şi să fiu paralizată„, a povestit ea, considerând că părul ei este un al doilea copil de care trebuie să aibă grijă.

Citeşte şi Cum arată femeia cu cel mai lung păr din China VIDEO

 Mai mult, medicii consideră că un astfel de păr este periculos şi din cauza bacteriilor care trăiesc în el. Cert este că Asha este o „Rapunzel” adevărată, iar ceea ce are pe cap este rezultatul unei chemări spirituale.