INCREDIBIL: Poliţia a prins suspecţii după scandalul din Popeşti-Leordeni, procurorii i-au eliberat

Detalii incredibile ies la iveală în cazul împuşcăturilor de pe Centura Capitalei. A fost război în toată regula. Nu mai puţin de 54 de focuri de armă au fost trase în răfuială. Poliţiştii bucureşteni au prins mai mulţi suspecţi. Toţi erau înarmaţi până în dinţi, însă procurorii au considerat că nu reprezintă un pericol public şi i-au eliberat.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 22:11
INCREDIBIL: Poliţia a prins suspecţii după scandalul din Popeşti-Leordeni, procurorii i-au eliberat

Scandalul între membrii celor două clanuri a pornit de la afaceri. Aceştia cumpărau şi vindeau terenuri în Popeşti Leordeni. Cum n-au reuşit să se înţeleagă, au apelat la pistoale. Peste 50 de focuri de armă au fost trase în trafic.

La doar câteva minute după împuşcături, poliţiştii au oprit în trafic o maşină cu geamurile sparte, în care se aflau doi bărbaţi. Oamenii legii aveau informaţii că în altercaţie a fost implicat şi un autoturism de teren. L-au găsit câteva zeci de minute mai târziu. Maşina era burduşită cu săbii, topoare, dar şi cu arme de foc.

Suspecţii susţin însă că sunt nevinovaţi.

Medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni l-au operat pe bărbatul împuşcat în răfuială. Suspecţii sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri, dar şi pentru port fără drept al armelor de foc.