INCREDIBIL După ce l-a ucis pe preotul din Focşani, criminalul s-a culcat VIDEO

După ce l-a ucis pe preotul din Focşani, criminalul s-a dus acasă şi s-a culcat. Avocatul din oficiu al suspectului a făcut dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Focşani. Bărbatul arestat i-a mărturisit avocatului că l-a ucis pe preot fiindcă acesta îi apăruse în vis în chip de diavol.

RomaniaTV.net
17 iun. 2012, 12:53
INCREDIBIL După ce l-a ucis pe preotul din Focşani, criminalul s-a culcat VIDEO

„Mi-a spus că în Biblie era vorba de anumiţi preoţi cu chip de diavol, iar cu o săptămână în urmă i s-au arătat în vis. Tot în vis i-ar fi apărut Dumnezeu care i-ar fi spus să elimine acest preot cu chip de diavol„, a spus avocatul.

După ce a comis fapta, bărbatul a ieşit în fugă din biserică, a luat o maşină, a mers acasă şi s-a culcat, după care s-a uitat la televizor, a mai povestit avocatul.

„Acţiunea a fost premeditată în opţiunea mea. În momentul comiterii infracţiunii avea discernământ. Fapta a fost comisă cu discernământ, având în vedere că a plecat de la dominciului dânsului către biserică cu cuţitul înfăşurat într-o pungă. În momentul comiterii faptei, la biserică, era pregătit”, a mai spus acesta.

Se pare că asasinul mai avut probleme şi în anul 1995. „Atunci ar fi sărit cu cuţitul la mama dânsului, după care în 2004 ar fi fost în Italia. Acolo ar fi avut probleme cu patronul firmei, care l-ar fi agresat fizic. Se consideră o persoană singură. În anul 2005 ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie”, a completat avocatul.

Crima de la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” aflată în Piaţa Unirii din Focşani a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 10.30, la scurt timp după slujbă, când în lăcaşul de cult mai rămăseseră doar preotul Tudor Marin şi femeia care vindea lumânări, aceasta fiind, de altfel, singurul martor.

Femeia spunea, sâmbătă, că în cursul acestei zile atacatorul a venit de două ori în biserică, fiind îmbrăcat cu o cămaşă neagră. Ea afirma că a doua oară când a venit bărbatul a mers la preot, spunându-i că vrea să îi explice citate din Biblie.