INCREDIBIL! Două avioane au spart toate geamurile Curţii Supreme de Justiţie din Brazilia VIDEO

Doi piloţi ai Forţelor Aeriene braziliene au zburat atât de jos cu avioanele lor supersonice încât au provocat "explozia" tuturor geamurilor Curţii Supreme de Justiţie a Braziliei.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 12:08
INCREDIBIL! Două avioane au spart toate geamurile Curţii Supreme de Justiţie din Brazilia VIDEO

Doi piloţi ai armatei braziliene, care participau la o ceremonie de schimbare a drapelelor, cu aparate Mirage 2000,  au zburat atât de aproape unul de celălalt şi la o altitudine mică, astel încât presiunea creată de zgomotul motoarelor  lor extrem de puternice a făcut ţăndări toate gemurile Tribunalului Supem Federal (Curtea Supremă de Justiţie) al Braziliei, informează Daily Mail. Practic, toată faţada din sticlă a tribunalului a căzut la pământ în câteva secunde.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar şi clădirea din apropiere, cea a Congresului, a avut de suferit de pe urma zborului supersonicelor. Pagubele au fost însă mai mici, acolo spărgându-se numai câteva geamuri din spatele clădirii.

Fabricate de către compania franceză Dassault, aparatele Mirage-2000 sunt recunoscute pentru fantastica viteză cu care zboară, ce poate ajunge la dublul vitezei sunetului.