INCREDIBIL: Un copil de 3 ani şi-a împuşcat mortal tatăl

Cazul s-a petrecut în SUA, unde majoritatea statelor americane au un regim destul de lejer privind deţinerea şi folosirea armelor de foc.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 06:05
INCREDIBIL: Un copil de 3 ani şi-a împuşcat mortal tatăl

Astfel, un copil de numai 3 ani a reuşit să pună mâna pe pistolul tatălui său, dorind să se joace cu „unealta” mortală. Arma s-a descărcat, iar glonţul l-a nimerit exact pe tatăl micuţului. Împuşcătura accidentală i-a fost fatală tatălui copilului.

Bărbatul de 33 de ani se uita la televizor alături de cei doi copii ai săi. Într-un moment de neatenţie, băiatul său în vârstă de 3 ani a găsit pistolul tatălui său. Copilul a început să se joace cu arma, iar aceasta s-a descărcat accidental.

„Sunt încă foarte multe întrebări fără răspuns! În acest moment, singurele lucruri pe care le ştim sunt că băiatul a avut acces la armă, arma s-a descărcat şi i-a provocat o rană mortală lui Michael Bayless”, a declarat unul dintre anchetatori.

Tragedia familiei a devastat întregul oraş. „Este foarte trist! Este trist pentru băieţel, pentru tată, pentru mamă! Pentru ceilalţi copii din familie… este teribil!”, a declarat pentru un post de televiziune o vecină a familiei în care s-a produs tragedia.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească cum a reuşit băieţelul de numai 3 ani să găsească arma tatălui său.