Incredibil: Un bărbat a supravieţuit 20 de zile hrănindu-se cu insecte şi plante VIDEO

Un bărbat din Chile a supravieţuit 20 de săptămâni în sălbăticie, mâncând plante şi insecte. Bărbatul s-a pierdut într-o rezervaţie naturală şi a fost salvat de un grup de copii, potrivit România TV.

28 feb. 2013, 06:41
Incredibil: Un bărbat a supravieţuit 20 de zile hrănindu-se cu insecte şi plante VIDEO

Un bărbat din Chile a supravieţuit 20 de zile în sălbăticie, hrănindu-se numai cu insecte şi plante. Chilianul, în vârstă de 32 de ani, s-a pierdut în urmă cu aproape trei săptămâni într-o rezervaţie naturală. El a fost salvat de un grup de copii aflaţi în excursie.

Citeşte şi Supravieţuire ca-n filme: A trăit şase zile în ger, încălzindu-se cu propria urină VIDEO 

Daniel Flores Garcia a fost dat dispărut pe 6 februarie, în timp ce se afla în vacanţă pe o insulă din sudul Chile. În timpul unei expediţii în pădure, el s-a pierdut. Marina, vânătorii, pompierii şi poliţia l-au căutat zile la rând, dar fără succes. El a fost găsit de un grup de copii, care se plimbau cu barca pe un lac. Bărbatul a fost dus la spital, suferind de deshidratare şi fiind slăbit. Cu toate acestea, el este într-o stare surprinzător de bună, spun autorităţile.

Citeşte şi Bărbatul cu trei vieţi. Un american a supravieţuit de trei ori loviturilor de fulger VIDEO

„A văzut nişte copii din Cartagena într-o barcă, la marginea lacului Huelde. A strigat după ajutor, dar copiilor nu le-a venit să creadă că este pierdut. După care au înţeles şi l-au salvat”, a declarat Cindy Flores, sora bărbatului dispărut.

„Arată bine, ţinând cont de condiţiile în care a trăit. A fost pierdut timp de 20 de zile, hrănindu-se numai cu nişte insecte, plante, bând apă din zonă. Arată bine, aşteptăm rezultatele testelor medicale pe care le fac medicii”, a spus Victor Hernandez, un poliţist local.

Rezervaţia naturală unde s-a pierdut Flores are o suprafaţă de aproape 450 de kilometri pătraţi şi este o zonă împădurită, înconjurată de lacuri.


Citeşte şi Detalii neştiute din viaţa lui Bear Grylls. La şcoală, a muşcat un coleg de gât