Incredibil. Un atacant german, de origine turcă, a marcat 16 goluri într-un meci

Safa Senturk, un fotbalist în vârstă de 22 de ani, de la formaţia de amatori BSV Hürtürkel, a înscris toate golurile formaţiei sale în meciul de campionat contra cel de la Club Italia. El speră acum să prindă un contract de jucător profesionist.

13 iun. 2013, 14:55
Incredibil. Un atacant german, de origine turcă, a marcat 16 goluri într-un meci

Este un lucru obişnuit ca în ligile inferioare sau de amatori să se înscrie multe goluri sau să se înregistreze scoruri fluviu, însă ca un jucător să marcheze de 16 ori într-o singură partidă nu s-a mai auzit.

S-a întâmplat totuşi în Liga Berlin, de amatori, din Germania, unde Safa Senturk, atacantul în vârstă de 22 de ani al celor de la BSV Hürtürkel, a marcat toate golurile formaţiei sale întântâlnirea câştigată cu scorul de 16-1 contra celor de la Club Italia.

Senturk, care este muncitor în construcţii, visează acum să fie transferat de un club profesionist, el declarându-le reporterilor, care l-au asaltat zilele acestea: „Ştiam dinainte că ne va fi destul de uşor să înscriem împotriva celor de la Club Italia. Astfel, antrenorul a venit cu ideea că un jucător ar trebui să marcheze cât mai mult, pentru a deveni mai bun marcator al ligii. Nimeni nu se aştepta ca acest plan să funcţioneze, cel puţin nu eu. Credeam că am putea marca 5-6 goluri.

În urmă cu două săptămâni m-am căsătorit cu fata visurilor mele şi ar fi minunat dacă aş putea câştiga un pic mai mulţi bani din fotbal. Cu BSV Hürtürkel am jucat doar în Regionalliga. Fostul meu antrenor a venit la meciul cu Club Italia şi m-a întrebat: „Safa, nu vrei să vii înapoi la noi?”. Dar clubul nu are bani, aşa că nu are sens.

Impresarul meu este în contact cu câteva cluburi din Turcia, poate se alege ceva de acolo„.

Citeşte şi Cel mai lung meci de fotbal din istorie. O echipă a pierdut la 141 de goluri diferenţă