INCREDIBIL: O femeie NAŞTE spontan pe stradă şi îşi abandonează copilul pe trotuar VIDEO

Deşi pare imposibil de crezut, o cameră de supraveghere a surprins momentul în care o femeie de origine turcă dă naştere în timp ce mergea pe jos, pe stradă. Adolescenta este văzută cum merge de-a lungul unui trotuar întunecat alături de părinții ei când dă naştere spontan pe un trotuar.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 20:47
INCREDIBIL: O femeie NAŞTE spontan pe stradă şi îşi abandonează copilul pe trotuar VIDEO

Adolescenta şi părinţii ei nu par deloc şocaţi de eveniment şi se uită scurt la fătul de pe asfalt înainte să îşi continue drumul, potrivit DailyMail

Nu după mult timp, bebeluşul este văzut de către trecători, care se adună în jurul lui, prea şocaţi să creadă că un copil a fost abandonat pe stradă.

Un martor poate fi văzut sunând la serviciile de urgență și poliția și o ambulanță ajung în curând la faţa locului.

În ciuda circumstanțelor traumatice, copilul a supraviețuit și a fost numit mai târziu Ecem Ahu de către personalul spitalului.

A fost dezbatere aprinsă în mass-media turcă și în mediul on-line cu privire la posibilitatea ca filmul să nu fie real.

Potrivit Hurriyet Daily News, adolescenta a declarat poliției că ea a născut copilul în stradă.

În timpul interogatoriului, aceasta a declarat că: „Ceva a căzut din mine. Am crezut că a fost un cheag de sânge. N-am știut că a fost copilul. „

Părinții ei, de asemenea, au declarat că nu ştiau că fiica lor era însărcinată.

Incidentul se presupune că s-a întâmplat în Bağcılar, un cartier al clasei muncitoare a Istanbulului, în care majoritatea oamenilor se luptă cu săracia.