Inconştienţă la volan. Un jandarm beat, cu doi minori în maşină, a provocat un accident VIDEO

Un jandarm din Bacău a urcat beat la volan şi a făcut prăpăd. A pierdut controlul maşinii şi s-a oprit într-un stâlp. Nu era singur în autoturism, avea cu el doi copii, pe care i-a rănit.

08 iun. 2013, 06:27
Inconştienţă la volan. Un jandarm beat, cu doi minori în maşină, a provocat un accident VIDEO

Şoferul este subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi din Bacău. A băut câteva pahare, dar asta nu l-a împiedicat să şofeze, potrivit România TV. Şi-a luat fiul de 13 ani, un prieten al copilului, de 9 ani, şi pe tatăl acestuia şi i-a scos la o plimbare prin oraş. Era să-i coste viaţa, pentru că au ajuns direct într-un stâlp.

Jandarmul a spus că de vină pentru accident este un echipaj de poliţie care l-a încurcat în trafic. „Am făcut semn la poliţie, la echipaj, pentru că mi-a tăiat calea. Cu copilul meu în maşină, mi-a tăiat calea şi am intrat în stâlp, evitând oamenii de pe trotuar”, a declarat jandarmul.

Poliţiştii pe care îi acuză au stabilit însă că alta este vina. Subofiţerul era băut. Avea 0,72 mg alcoor pur în aerul expirat.

În urma accidentului, cei doi copii s-au rănit. „Pe fondul neadaptării vitezei şi a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul a intrat în coliziune cu stâlpul care susţinea semaforul electric. În urma accidentului, doi minori de 9 şi 13 ani, pasageri în maşină, au suferit leziuni. Minorii au fost duşi la spital şi nu au necesitat internare”, a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Pe lângă dosarul penal, jandarmul riscă să rămână şi fără loc de muncă.