Incident şocant, supravieţuire miraculoasă. O ţeavă i-a intrat 20 cm în cap, dar medicii l-au salvat

O bară de oţel lungă de 45 cm, căzută de la etajul 25 al unei clădiri în construcţie din oraşul Shanghe, a perforat 20 cm craniul unui muncitor, însă medicii au reuşit să-i salveze acestuia viaţa.

12 iul. 2013, 14:07

Un muncitor chinez a supravieţuit miraculos unui teribil accident de muncă petrecut pe un şantier din nord-vestul ţării. Acesta se afla la sol şi stătea de vorbă cu un coleg, când o bară de oţel a căzut de la unul dintre etajele clădirii la care lucra şi i s-a înfipt direct în creştet.

Practic, tija de metal i-a perforat capul respectivului lucrător, intrându-i 20 de centimetri în craniu. „S-a întâmplat foarte rapid. Înainte de a realiza ce se întâmplă el era deja într-o baltă de sânge„, a povestit unul dintre colegii victimei.

Bara de oţel care i-a străpuns capul lui Liu Fenghe avea o lungime totală de 45 cm şi se presupune că a căzut de la etajul 25 al clădirii.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Shanghe, iar după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale medicii au declarat că viaţa sa este acum în afara oricărui pericol.