Operaţiune impresionantă: Un copil de 3 ani, SALVAT după ce a căzut într-o fântână VIDEO

Un copil de trei ani a căzut, sâmbătă, într-o fântână adâncă de 15 metri, în localitatea Segarcea, a judeţul Dolj, informează România TV. După aproximativ două ore, pompierii au reuşit să-l scoată pe micuţ la suprafaţă, cu ajutorul unui copil de 14 ani. Copilul de 3 ani a fost transportat la spital.

13 apr. 2013, 09:15

UPDATE, ora 13.40. Băieţelul de trei ani a fost scos la suprafaţă, cu ajutorul unui copil de 14 ani, şi transportat la spital.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Incidentul a fost anunţat, sâmbătă, la 112, acesta producându-se în timp ce părinţii erau în casă, iar copilul se juca cu fratele său.

Potrivit medicilor aflaţi la faţa locului, copilul este conştient, dar, din cauza vârstei, se cooperează greu cu el, acesta fiind speriat. Micuţul primeşte oxigen, iar pompierii fac eforturi disperate pentru a-l scoate la suprafaţă.

Suntem pregătiţi pentru a primi copilul imediat ce este scos. Copilul primeşte oxigen. Copilul este conştient, cooperează, însă tensiunea este maximă”, a declarat, la România TV, Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, aflată la locul incidentului.

Potrivit acesteia, a existat varianta ca un copil de14 ani să fie coborât în fântână pentru a-l scoate pe micuţ. „Este riscantă misiunea pentru că ar risca să pună în pericol şi viaţa celui de-al doilea copil”, a arătat Geormănanu.

Intervenţia este îngreunată de faptul că fântâna este foarte îngustă, având un diametru de 30 de centimetri.

La faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD, care va prelua copilul imediat ce pompierii vor reuşi să îl scoată din puţ.