Incendiu în Vitan. Victima avea probleme psihice şi şi-a dat foc la casă VIDEO

Femeia de 46 de ani care a murit, vineri, într-un incendiu izbucnit într-un apartament de bloc din cartierul bucureştean Vitan a dat singură foc la casă, accidental.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 09:37
Incendiu în Vitan. Victima avea probleme psihice şi şi-a dat foc la casă VIDEO

Soţul femeii decedate în incendiul din Vitan spune că femeia avea probleme psihice şi că ea ar fi dat foc la casă. Bărbatul, despre care vecinii spun că are şi el probleme psihice, s-a salvat în ultimul moment.

„Ea a dat foc. A luat foc înăuntru. Ea era bolnavă cu capul. Eu o îngrijeam. Era în camera ei, a făcut o ţigară dintr-o hârtie igienică”, a povestit bărbatul.

Vecinii spun însă şi despre el că are probleme psihice şi că trăia, împreună cu soţia, doar din ajutorul social. În plus, cei doi au făcut în repetate rânduri scandal în bloc, iar mizeria în care trăiau era, spun oamenii, de nedescris. „A scos-o din spital pentru pensie, ca să trăiască şi el parazit”, spuneau oamenii, care, speriaţi de incendiu, au ieşit şi ei pe stradă.

Pompierii au deschis o anchetă, pentru a stabili cauza exactă a incendiului din Vitan. „Incendiul a izbucnit la 7.30. Un bărbat s-a autoevcuat, dar soţia lui nu a reuşit, a fost găsită moartă”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti. El a menţionat că alte trei persoane de la etajele superioare s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au avut nevoie de oxigen.