Incendiu în Maramureş: Un grajd de animale a ars, după ce a fost lovit de un fulger VIDEO

Un grajd din localitatea maramureşeană Mara a fost mistuit de flăcări din cauza unui fulger produs în cursul nopţii de vineri. Proprietarii au sunat imediat la 112 şi au eliberat vacile şi porcii din grajd. Intervenţia pompierilor a fost dificilă pentru că în zonă nu există sursă de apă.

RomaniaTV.net
04 mai 2013, 05:45
Incendiu în Maramureş: Un grajd de animale a ars, după ce a fost lovit de un fulger VIDEO

Un fulger a lovit gospodăria unei familii din localitatea Mara, Maramureş. Oamenii se pregăteau să închidă geamurile casei când au văzut cum adăpostul animalelor este cuprins de flăcări. Atunci, ei au sărit imediat să îşi salveze animalele, potrivit Actual MM.

Citeşte şi Incendiu în Rădauţi: Două case şi anexele lor au luat foc VIDEO

Cei doi soţi au sunat la 112 şi au anunţaţ incendiul. Ei au eliberat imediat animalele din grajdul plin de fân. Vecinii au văzut focul şi au sărit imediat în ajutor. Intervenţia pompierilor a fost dificilă întrucât în zonă nu există sursă de apă.

„A fost destul de grea interventia pentru că lipsa surselor de apă de aici este o problemă. Ne-am descurcat cu două maşini cu care am venit de la Sighet. A trebuit să dăm jos tot fânul din pod şi să îl stropim să nu se mai aprindă”, a declarat unul dintre pompierii prezenţi la intervenţie.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în judeţul Suceava. Mai multe hectare de pădure au luat foc

Oamenii au reuşit să-şi salveze doar vacile si porcii. Utilajele agricole şi tone de fân depozitate în podul clădirii au fost mistuite de flăcări.