Incendiu în cartierul Vitan: Un apartament dintr-un bloc a luat foc. O femeie a murit VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţă într-un bloc de locuinţe din cartierul Vitan, din Bucureşti. O femeie a murit în urma incendiului, iar alte trei persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

28 dec. 2012, 06:32
Incendiu în cartierul Vitan: Un apartament dintr-un bloc a luat foc. O femeie a murit VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, incendiul a fost sesizat în jurul orei 7.30, la etajul unu al unui bloc din cartierul Vitan.

Femeia de 46 de ani aflată în imobilul care a luat foc a fost găsită decedată, iar soţul acesteia a reuşit să iasă singur din locuinţă, nefiind rănit.

Alte trei persoane care locuiesc la etajele superioare ale blocului în care a izbucnit incendiul au avut nevoie de asistenţă medicală, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Cauzele izbucnirii focului nu sunt cunoscute deocamdată. Se presupune că ar fi fost vorba despre un scurt-circuit la instalaţia electrică. Pompierii au reuşit să stingă flăcările în jurul orei 8.10, a precizat Daniel Vasile.