ÎNCĂ O DEMISIE. Ministrul Lucian Isar se retrage din Guvern. Mihai Voicu îl înlocuieşte

Ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, a demisionat din Guvernul Ponta, informează România TV. Conducerea PNL a decis ca înlocuitorul lui Isar să fie vicepreşedintele Mihai Voicu. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 14:43
ÎNCĂ O DEMISIE. Ministrul Lucian Isar se retrage din Guvern. Mihai Voicu îl înlocuieşte

Întruniţi în şedinţă, liberalii au aprobat luni, prin vot, propunerea ca Mihai Voicu să fie nominalizat pentru postul deţinut de Lucian Isar.

Potrivit lui Mihai Voicu, „demisia lui Isar a intervenit în ultima clipă”. „Demisia domnului Isar este din motive personale, strict personale”, a spus vicepreşedintele PNL.

Voicu a precizat că el este cel care va prelua postul de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, propunerea fiind aprobată, prin vot secret, în şedinţa PNL.

De asemenea, conducerea PNL a validat, prin vot, numirea Monei Pivniceru pentru postul de ministru al Justiţiei  şi a lui Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administraţie.

Mona Pivniceru, propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a venit, luni, la şedinţa conducerii PNL, pe a cărei ordine de zi se află şi aprobarea propunerilor făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Justiţiei şi Administraţiei.

Noii miniştri propuşi vor depune jurământul la Palatul Cotroceni, de la ora 20,30.