În trendul lui Kate şi Michelle Obama, o nouă primă doamnă primeşte atenţia excesivă a presei FOTO

Peng Liyuan, prima doamnă a Chinei, este plină de farmec, la modă și una dintre sale cele mai cunoscute cântărețe ale ţării, un contrast izbitor cu predecesoarele ei. În timp ce îl însoțește soțul ei, președintele Xi Jinping, în prima sa călătorie în străinătate ca lider al Chinei, Peng Liyuan pare gata să devină imaginea Chinei în lume.

26 mart. 2013, 09:42

Editorii  de modă din China au examinat foarte atent garderoba primei doamne a Chinei, Peng Liyuan – un trench închis la culoare și o geantă de mână scumpă – când ea a coborât pe aeroportul din Moscova, prima oprire din programul de călătorie al cuplului, care include, de asemenea, vizite în Tanzania și Africa de Sud, potrivit The Telegraph.

Bloggerii care se ocupă de domeniul fashion au identificat imediat geanta de mână din piele pe care a purtat-o Peng Liyuan și trench-ul negru, la două rânduri de nasturi, ca fiind creaţiile brandului Exception din Guangzhou. Marca a fost descrisă ca fiind una dintre cele mai bune branduri independente din China, oferind haine cu croială simplă, dar cu un design unic ce iese în evidență într-o industrie dominată de imitaţiile din Vest.

Într-un moment în care Ministerul de Externe din China se luptă să îmbunătățească imaginea internațională a Chinei, Peng Liyuan, în vărstă de 50 de ani, care a uimit publicul de acasă și din străinătate cu vocea ei de soprană şi un simţ al stilului impecabil, vine ca o gură de aer proaspăt în politica ţării.