În Spitalul Judeţean Botoşani au fost montate camere de supraveghere pentru a se evita furturile

Camere de supraveghere în bucătăria Spitalului Judeţean Botoşani. Măsura a fost luată pentru ca bucătăresele să nu mai fure mâncarea bolnavilor. Imaginile surprinse de camere pot fi urmărite de toţi pacienţii, pe holul instituţiei sanitare.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 09:17
În Spitalul Judeţean Botoşani au fost montate camere de supraveghere pentru a se evita furturile

În holul Spitalului Judeţean Botoşani a fost amplasat un panou de monitorizare pe care apar imagini de pe 16 camere de luat vederi. Pentru siguranţa angajaţilor şi a pacienţilor, camerele de vederi au fost montate la intrarea în bucătărie, la casierie, pe holurile de la fiecare etaj, dar şi la intrările în lift.

Cei din conducerea spitalului au spus că la casierie şi la bucătărie au pus aceste camere de supraveghere pentru a se evita eventualele furturi de către angajaţi.

Au fost depuse şi plângeri la Poliţie, cu privire la pacienţi sau chiar la aparţinători care intrau în spital şi furau diferite obiecte de la angajaţi, din birourile angajaţilor şi din saloanele pacienţilor.

Cei de la firma de pază au pus un om care să stea special să supravegheze non-stop acest panou de monitorizare. Imaginile sunt privite şi apoi stocate, iar astfel este de aşteptat să se evite incidente neplăcute.