În poliţie, ca la striptease. Alte două poliţiste din Cluj au recunoscut că au fost hărţuite sexual

Două agente de la Secţia 4 de Poliţie Cluj-Napoca au povestit cum au fost hărţuite de şefii lor, în birou.

18 ian. 2013, 09:58
În poliţie, ca la striptease. Alte două poliţiste din Cluj au recunoscut că au fost hărţuite sexual

Plângeri mai vechi de hărţuire sexuală a unor poliţiste ies la iveală şi în judeţul Cluj. O femeie a depus o sesizare în care explică cum era hărţuită sexual de şeful ei de la secţia 4. Poliţista susţine că bărbatul o căuta în birou atunci când era singură, o pipăia şi îi adresa cuvinte cu tentă sexuală, scrie stiridecluj.ro.

Cum adică, dacă …agentul, pot să …şi eu. La o şedinţă de avansare, imediat după ce m-a prins de mână şi m-a tras la el în braţe. Îmi aduc aminte cu groază de acele momente. Venea la mine în birou după ce plecau colegii mei, venea şi mă prindea de talie. Încerca să mă prindă şi eu mă retrăgeam. Dacă eu mă duceam după birou, venea după mine. Erau avansuri clare, fără discuţie„, a povestit poliţista.

Mai mult, la o petrecere bărbatul i-a pus mâna pe picior în văzul tuturor.

A fost o petrecere şi m-a pus să stau lângă el. A zis că ăsta este locul tău, ţi l-am păstrat şi tu stai aici. Tot timpul îmi punea mâna pe picior şi a văzut asta şi secretara de la Secţia 4„, a mai spus poliţista.

Nu este singura poliţistă care s-a plâns de atitudinea de atitudinea comisarului şef Alexandru Miron. O altă femeie susţine că bărbatul a venit la ea în birou, i-a băgat mâna pe sub cămaşă şi a pipăit-o.

Pe una din colege am luat-o de mână şi am dus-o la inspectorul şef Păcurar, unde a avut o criză nervoasă și a povestit ce se întâmplă, dar a refuzat să scrie pentru că i-a fost frică să o dea afară. Colega mi-a povestit că a fost chemată la el în birou şi mi-a povestit că i-a băgat mâna pe sub cămaşă„, a povestit poliţista.

După ce femeile au depus sesizări, comisarul şef nu a fost sancţionat. El a fost trimis în Afganistan, iar după ce a venit acasă a fost pus şef într-o secţie de Poliţie Rurală.