IMAGINILE cu amplasarea BOMBEI sub maşina lui Bogdan Mararu VIDEO

Ofiţerii poliţiei au filmat momentul în care trei persoane plasau un dispozitiv explozibil sub maşina interlopului Bogdan Moraru. Pe înregistrarea flagrantului de la Piatra Neamţ, unul dintre cei care a pus bomba le-a spus poliţiştilor că bomba se declanşează la plecarea maşinii, informează România TV.

11 ian. 2013, 15:37
IMAGINILE cu amplasarea BOMBEI sub maşina lui Bogdan Mararu VIDEO

Atentatul asupra lui Bogdan Mararu ar fi fost comandat de rivalul său de-o viaţă, Dumitru Ioan Mironescu (Puiu Mironescu), potrivit România TV. Acesta i-ar fi plătit pe cei trei bărbaţi să pună bomba sub maşina interlopului.

Clientul meu se află pe teritoriul ţării, însă din motive care ţin de siguranţa clientului nu pot să vă spun unde se află, însă pot să vă asigur că domnul Mironescu nu se află în municipiul Piatra Neamţ şi nici nu s-a aflat în ultimele zile. Nu mai domiciliază în municipiul Piatra Neamţ de doi ani. Dacă o persoană a fost pusă sub învinuire nu înseamnă că e şi vinovată. (Puiu Mironescu n.r.) Se simte hărţuit de presă când niciun organ de urmărire penală nu a făcut referire la el„, a declarat, la România TV, Adrian Hărătău, avocatul lui Puiu Mironescu.

Interlopul Bogdan Mararu a fost victima unei ameninţări cu bombă, la Piatra Neamţ. Alerta s-a dat joi spre vineri, în jurul orei 3.00.

Poliţiştii au prins în flagrant trei bărbaţi în timp ce plasau o bombă sub maşina unui interlop celebru din Piatra Neamţ.

Pentru siguranţa cetăţenilor, autorităţile au decisă să evacueze zona în care a fost găsită bomba, pe o suprafaţă de circa 2 kilometri.