Imagini tulburătoare cu Luciu la Dansez pentru tine. Cu INJECŢII în BURTĂ, agonizează de durere

Nicoleta Luciu trece prin chinuri groaznice la ”Dansez pentru tine”. Dovada o face o fotografie postată pe contul ei de Facebook.

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 11:28
Imagini tulburătoare cu Luciu la Dansez pentru tine. Cu INJECŢII în BURTĂ, agonizează de durere

Nicoleta Luciu a avut parte de accidentări din plin. Vedeta s-a accidentat destul de grav și-a fisurat coastele, însă este hotărâtă să continue competiția.

„Am avut coaste fisurate pe partea stângă, acum pe partea dreaptă, m-am lovit tare la unghiile de la picioare şi unele cred că o să-mi şi cadă. Dar tot sunt fericită că sunt aici”, a spus Luciu. Şi pentru că durerile sunt acute, Nicoleta face injecţii pentru a merge mai departe în competiţie.

Într-o fotografia postată pe contul ei de Facebook, Nicoleta este întinsă pe o masă, înconjurată de medicamente şi cu o seringă în burtă. Partenerul ei, Attila Hainer o ţine de mână pentru a-i alina durerile groaznice.

”Nimic nu ne doboară! Vă rog să ne votați să trecem de duel . SMS cu textul Nicoleta la 1322. Mulțumim”, a scris Nicoleta pe Facebook.

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer merg mai departe la „Dansez pentru tine”, după ce au câştigat, vineri seară, duelul cu Bianca Drăguşanu şi Carol Şoldea. Frumoasa brunetă a reuşit să smulgă aprecieri din partea juriului datorită evoluţiei sale faţă de ediţiile trecute. Cu toate astea, Nicoleta Luciu şi Attila au fost condamnaţi pentru a doua oară la duel.

Echipa care a ocupat primul loc în această ediţie a fost cea formată de Diana Pop şi Max Dragomir, 90,5 puncte. Ei au fost urmaţi de Oana Ioniţă şi Ali. Kovacs (89 puncte) şi Roxana Ionescu şi George Boghian (87 puncte).