Imagini şocante pe Google Street View: Maşina Google pare să fi TRECUT peste un măgar

Imaginile şocante au apărut pe Google Street View. Într-o imagine din Botswana se vede un măgar viu în faţa maşinii Google, iar în imaginea următoare, din spatele maşinii se poate observa cum măgarul este întins pe şosea, pe urmele lăsate de autovehicul.

16 ian. 2013, 11:02

Este cunoscut faptul că maşinile Google se plimbă prin toată lumea pozând tot cea ce se întâmplă în jur. De data aceasta în fotografii se poate vedea cum această maşină s-a pozat în timpul unui accident nefericit în Africa.

Pozele postate pe Twitter arată cum un măgar, care pare mort, este întins pe o stradă din Botswana. Fotografia capturată în faţa maşinii arată cum animalul este viu şi se află pe marginea drumului, în timp ce într-o fotografie din spatele acesteia îl arată întins pe şosea. Praful ridicat din jurul animalului indică faptul că acesta a fost lovit cu doar câteva secunde înainte.

Imaginea sugerează că el a fost lovit de aceeaşi maşină care l-a fotografiat cu doar câteva secunde înainte. Aceste fotografii au dus la acuzarea companiei Google că a trecut peste un animal.

Un purtător de cuvânt al Google neagă faptul că un măgar a fost lovit de una dintre maşinile lor. Explicaţia oficială este aceea  că în timp ce maşina trecea pe lângă măgar acesta era deja culcat la pământ şi ulterior s-a ridicat.

„Echipa noastră ia foarte în serios siguranţa oamenilor şi măgarilor. O recenzie a fotografiilor noastre a confirmat faptul că nici un rău nu a fost comis asupra măgarului”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Cu toate acestea utilizatorii Twitter care văzut imaginile au un punct diferit de vedere, potrivit Daily Mail.