IMAGINI VIDEO ŞOCANTE de la protestul din Piaţa Universităţii

Violenţe extreme, sâmbătă seara, la protestul care a avut loc în Piaţa Universităţii din Capitală. Oamenii au fost îmbrânciţi, trântiţi pe jos şi bătuţi de jandarmi. Răniţi au fost şi de cealaltă parte. Lovit cu o piatră în cap, un jandarm a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vă avertizăm că imaginile conţin scene de violenţă!

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 19:48
IMAGINI VIDEO ŞOCANTE de la protestul din Piaţa Universităţii

Peste 1.500 de oameni au protestat sâmbătă în Piaţa Universităţii şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Oamenii nemulţumiţi în general pentru că nu trăiesc bine.

Forţele de ordine au fost nevoite să ia măsuri speciale pentru protestul de la Piaţa Universităţii, din Capitală. În total peste 400 de jandarmi au intervenit pentru a stabili ordinea, în timp ce poliţiştii de la rutieră au fost nevoiţi să restricţioneze traficul pe Bulevardul Magheru, din cauza protestatarilor. Ca măsură suplimentară, reprezentanţi ai fiecărei structuri a Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost chemaţi într-un centru de comandă.

Zeci de persoane a avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre ei şi jandarmi.

Unul dintre protestatari a fost pus la pământ şi bătut cu cruzime de un jandarm. După ce a dat în el ca într-un sac, jandarmul nu l-a lăsat în pace până când nu i-a dat şi un şut în plină figură.

„Fără violenţă!”, au scandat protestatarii din Piaţa Universităţii şi cu toate acestea unii dintre ei au aruncat cu pietre şi fumigene. Un jandarm a fost lovit în cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

29 de protestatari au fost ridicaţi de jandarmi, băgaţi în dube şi duşi la secţiile de poliţie. 16 bucureşteni au fost amendaţi.