IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

România TV a difuzat miercuri seara imagini exclusive cu Gigi Becali din închisoare. În pantaloni scurţi şi relaxat, Gigi Becali este acelaşi şi după gratii. Nu şi-a pierdut din verva binecunoscută şi nici nu are cum atâta vreme cât se bucură de respectul şi atenţia colegilor de detenţie, care din când în când îl răsplătesc cu un masaj.

RomaniaTV.net
28 aug. 2013, 19:56
IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

În înregistrarea difuzată de România TV se poate vedea cum Gigi Becali, îmbrăcat în pantaloni scurţi, se află în curtea penitenciarului, pe o băncuţă, şi stă de vorbă, relaxat, cu alţi deţinuţi. Binedispus şi cu chef de glume, Becali stă de vorbă cu cei din jur. Unul chiar îi aduce o cană cu apă, în timp ce finanţatorul Stelei îşi face încălzirea înainte de masaj.

PRIMELE IMAGINI cu Gigi Becali în închisoare. Cum se înţelege cu ceilalţi deţinuţi şi ce sfaturi le dă VIDEO

După ce face mai multe exerciţii fizice, unul dintre deţinuţi vine la Gigi Becali. Fostul politician se întinde pe băncuţă, iar colegul lui începe să-i maseze fiecare parte a corpului.

Anchetă la penitenciar, după ce Gigi Becali a fost filmat în închisoare

Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Ce sancţiuni vor primi

Potrivit europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, cel care îi face masaj lui Gigi Becali este omul de afaceri Marius Locic.

Citeşte şi Gigi Becali, MĂRTURII EMOŢIONANTE din închisoare. Află cum i se spune în penitenciar