Imagini incendiare cu ŞEFUL MASCAŢILOR din Constanţa: GOL şi cu arma în mână

Cunoscut şi respectat în Constanţa, dar şi temut de toţi infractorii, şeful DIAS, comisarul şef Emanoil Moraru, apare în ipostaze greu de imaginat. Poliţistul s-a lăsat fotografiat dezbrăcat, în sala de antrenamente a luptătorilor. Pozele compromiţătoare au apărut în presă, după ce a fost şantajat chiar de către un angajat DIAS. În urma scandalului, Moraru şi-a depus dosarul de pensionare. IPJ Constanţa a deschis o anchetă.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 06:32

Comisarul şef Emanoil Moraru este cunoscut ca fiind un bun profesionist, dar şi o persoană amuzantă, pusă pe şotii, căreia îi place să se distreze la petreceri, unde cântă şi la chitară.

Poliţistul este la fel de vesel şi la muncă. Odată a apărut la serviciu camuflat într-un boschet, iar alta dată deghizat în gunoier. De data aceasta însă se pare că Emanoil Moraru a avut parte de mai multă distracţie la locul de muncă. S-a fotografiat dezbrăcat în sala de antrenamente a luptătorilor DIAS, în ipostaze amuzante, apelând la o perucă şi la o armă.

IPJ Constanţa a anunţat sâmbătă, prin purtătorul de cuvânt, că dacă poliţistul va fi găsit vinovat, riscă de la o simplă mustrare până la destituire.

„IPJ Constanţa a dispus verificări pentru a se stabili contextul în care au fost făcute fotografiile şi veridicitatea acestora. Emanoil Moraru este un poliţist bun, are un palmares bun şi o carieră impresionantă. Vor fi luate măsuri legale, dacă se va găsi vinovat. Poliţistul riscă de la o simplă mustrate până la destituire”, a declarat la România TV, Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Întreg scandalul ar fi pornit de la un subofiţer din cadrul DIAS, potrivit România TV. Conflictul dintre el şi şeful mascaţilor s-ar fi agravat în luna septembrie. Atunci Morar ar fi încercat să-şi lovească subalternul şi a fost sanţionat cu amânarea avansării în grad. Subofiţerul respectiv ar fi cel care acum s-a răzbunat făcând publice fotografiile nud cu şeful său. Subofiţerul este acum cercetatat pentru că a difuzat pozele fără acordul şefului său.

În urma scandalului, Moraru şi-a depus dosarul de pensionare.

Emanoil Moraru este cunoscut ca un foarte bun profesionist, singurul negociator recunoscut internaţional din Dobrogea, pregătit de agenţii FBI. El este preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor Constanta, cetăţean de onoare al oraşului, iar partidele politice l-au luat chiar în calcul pentru alegerile parlamentare.