Imagini CUTREMURĂTOARE de la teribilul accident din Ungaria, în care mai mulţi români şi-au pierdut viaţa

Trei români au murit şi 18 au fost răniţi într-un accident produs vineri dimineaţă în Ungaria, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta, informează MAE.

30 aug. 2013, 09:21

Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orei 5.40, pe autostrada M5, pe direcţia Budapesta. Mai multe autoturisme au fost implicate, printre care şi un microbuz românesc.

„Din primele informaţii obţinute de misiune, este vorba de 3 persoane decedate şi 18 persoane rănite. Se pare că atât persoanele decedate, cât şi cele rănite sunt cetăţeni români. Ambasada României a întreprins de îndată demersuri pe lângă autorităţile statului de reşedinţă pentru a obţine informaţii cu privire la acest eveniment nefericit. Consulul României la Budapesta şi atașatul de interne se află în acest moment la locul accidentului, beneficiind de sprijinul autorităţilor ungare”, menţionează Ministerul Afacerilor Externe.

În accident au fost implicate un camion cu număr de înmatriculare bulgăresc, trei microbuze şi cinci autoturisme cu pasageri. Cauza accidentului este în curs de investigare.

Traficul pe autostradă a fost închis în direcţia capitalei Budapesta. Vehiculele care se îndreaptă spre capitală sunt redirecţionate spre alte autostrăzi.