Iliescu, certat de revoluţionari în faţa sediului PSD. Iliescu: E o porcărie ce faceţi voi VIDEO

Zeci de persoane protestează în faţa sediului PSD pentru că nu îşi primesc ajutorul de revoluţionar. Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a ieşit în mijlocul revoluţionarilor şi a încercat să discute cu ei. Nu a reuşit să ajungă la nicio conluzie pentru că oamenii erau foarte nervoşi pentru că nu îşi primesc indemnizaţia de revoluţionar.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 08:08
Iliescu, certat de revoluţionari în faţa sediului PSD. Iliescu: E o porcărie ce faceţi voi VIDEO

Revoluţionarii s-au strâns, luni dimineaţă, în faţa sediului PSD din Şoseaua Kiseleff, pentru a protesta în paralel cu şedinţa săptămânală a conducerii PSD. Ei au scandat „Jos Iliescu!„, „PSD fără Iliescu!” şi au cerut ca un reprezentant al conducerii partidului să vină la discuţii, potrivit Mediafax. Iliescu a venit la şedinţa PSD programată luni dimineaţă, dar a folosit intrarea din spatele sediului, în condiţiile în care revoluţionarii scandau în faţă. După zece minute de la sosire, Iliescu a ieşit din sediul partidului şi a mers în mijlocul revoluţionarilor, care l-au huiduit şi apostrofat.

Protestatarii îl contestă pe Sorin Vintilă Meşter, cel care a fost numit în fruntea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, un fost consilier al lui Ion Iliescu. De asemenea, oamenii vor să primească banii care spun că ar trebui să-i primească din partea statului român.

E o porcărie ceea ce faceţi voi! Această incitare împotriva acestui om (Sorin Vintilă Meşter – n.r.) care face treabă şi vrea să vă rezolve problemele. Vorbiţi prostii!”, le-a spus Iliescu foştilor revoluţionari.

Fostul preşedinte le-a mai spus că dacă Sorin Meşter îşi va lua mâna de pe ei, situaţia revoluţionarilor se va înrăutăţi, pentru că el s-a luptat pentru problemelor lor şi ca ei să primească banii care li se cuvin.

Nu se poate să vă bateţi joc de noi! Ce suntem, câini? Am ajuns milogi!„, i-au spus revoluţionarii lui Iliescu. Ei i-au mai spus că îşi doresc recăpătarea drepturilor luate abuziv.

Fostul şef de stat le-a spus revoluţionarilor că fostul premier Emil Boc a eliminat aceste drepturi. „Acum Guvenrul caută soluţii, dar nu are prevederi bugetare pe acest an”, le-a spus Iliescu protestatarilor.

„Nu ne interesează pe noi, domnul preşedinte”, i-au replicat aceştia.

„Băi, vă interesează sau nu, este un calcul”, le-a spus Iliescu. „Meşter caută soluţii. Cine vă incită împotriva lui Meşter? Este singurul om care caută soluţii cu corectitudine. El a început să discute cu asociaţiile. Tu îmi spui mie? Eu discut cu el concret”, a spus Iliescu.

După circa 25 de minute de discuţii aprinse cu revoluţionarii, Iliescu s-a retras în sediul PSD, aceşti continuând să scandeze împotriva PSD şi a USL, reproşându-le faptul că, de când au venit la putere, nu au rezolvat situaţia revoluţionarilor.