Il Luce nu lasă urme: Linia continuă de unde a făcut Lucescu accident a dispărut VIDEO

Linia continuă de la locul unde a avut loc accidentul în care a fost implicat Mircea Lucescu a dispărut. Marcajul rutier a fost acoperit cu vopsea albastră fix începând cu locul unde Mircea Lucescu a încercat să facă stânga pe linie continuă, peste liniile de tramvai.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 16:15
Il Luce nu lasă urme: Linia continuă de unde a făcut Lucescu accident a dispărut VIDEO

În urmă cu două luni, şinele de tramvai erau delimitate de linie continuă, pe bulevardul Vasile Milea din Capitală. Mircea Lucescu a făcut accident în momentul în care a vrut să facă stânga pe linie continuă, ceea ce este, prin lege, interzis. Între timp, linia „vinovată” de accicentul lui Il Luce a fost ştearsă.

Antrenorul declara la scurt timp după accident că nu el este vinovat pentru producerea accidentului.  „Am avut prea mare încredere în oameni. N-am dat vina, nu fac proces să mă bălăcăresc. Sunt singurul care a pierdut în chestia asta. (…) N-am încălcat regulamentul, am traversat strada în mod normal şi până la urmă tot eu sunt vinovat în toată chestia asta, că am provocat eu accidentul”, a declarat Lucescu, vineri, într-o intervenţie la Kanal D.

Mircea Lucescu a fost externat săptămâna trecută, însă va fi ţinut sub observaţie de către medici. Spitalizarea l-a costat 8000 de euro iar pentru recuperare va avea nevoie de cel puţin 30 de zile.