Ibrahimovic, cel mai profitabil jucător. Semnează cu PSG şi depăşeşte o graniţă istorică

Gruparea franceză PSG s-a înţeles cu AC Milan pentru transferul lui Ibrahimovic, în schimbul a 20 de milioane de euro.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 08:58
Ibrahimovic, cel mai profitabil jucător. Semnează cu PSG şi depăşeşte o graniţă istorică

Paris Saint-Germain se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor 2012. Oficialii grupării franceze se pregătesc să oficializeze în cursul zilei de luni achiziţionarea lui Zlatan Ibrahimovic, după negocieri intense, cu AC Milan, care s-au derulat pe durata întregului weekend.

Cele două cluburi au căzut de acord pentru un transfer cifrat în jurul sumei de 20 milioane euro, iar starul suedez va fi plătit cu 14 milioane euro/sezon, cu două milioane mai multe decât primea la Milano. Presa italiană şi franceză anunţă că Ibrahimovic şi-a întrerupt vacanţa în Insulele Baleare, pentru a merge la Paris, să semneze contractul.

În vârstă de 30 de ani, Zlatan Ibrahimovic a evoluat până acum la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona şi AC Milan. În sezonul recent încheiat el a marcat pentru milanezi 28 de goluri în 32 de partide.

O dată cu acest transfer, suedezul va deveni primul jucător din istorie care generează cifre de transfer care, însumate, depăşesc 200 milioane euro.