Hugo Chavez a anunţat pe Twitter că s-a întors în Venezuela

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a anunţat luni, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, că a revenit la Caracas, după peste două luni de la o nouă operaţie de cancer în Cuba.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 14:55
Hugo Chavez a anunţat pe Twitter că s-a întors în Venezuela

Preşedintele a fost internat la spitalul militar de la Caracas, a precizat ministrul Ştiinţelor şi Tehnologiei Jorge Arreaza, care este ginerele preşedintelui, tot într-un mesaj postat pe Twitter.

„Am revenit în patria venezueleană. Îţi mulţumesc, Doamne! Mulţumesc, poporului iubit! Vom continua tratamentul aici!”, scrie Chavez pe contul său de Twitter.

„Mulţumiri lui Fidel, Raul şi Cubei! Mulţumesc, Venezuela pentru dragostea voastră!”, a scris preşedintele într-un al doilea mesaj postat, după care a adăugat: „mă las în mâna lui Christos şi am încredere în medici şi infirmieri. Până la victorie întotdeauna! Vom trăi şi vom învinge!”

 Preşedintele, în vârstă de 58 de ani, aflat la putere din 1999, a fost tratat de cancer începând din 10 decembrie în Cuba, unde a fost operat de patru ori.

Guvernul venezuelean a publicat vineri primele fotografii din spital cu Hugo Chavez, care nu a apărut în public de peste două luni, zâmbind alături de cele două fiice mai mari.

Chavez a fost reales la 7 octombrie pentru un al treilea mandat de şase ani.