Hoţii români debordează de imaginaţie. Jefuiesc bancomatele cu furculiţa VIDEO

Hoţii români uimesc din nou lumea. Ei au reuşit să scoată cu furculiţa zeci de mii de euro din bancomate din Franţa şi Belgia. Patru indivizi au fost arestaţi, iar alţi 15 au fost identificaţi şi sunt căutaţi de autorităţi.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 10:59
Hoţii români debordează de imaginaţie. Jefuiesc bancomatele cu furculiţa VIDEO

Hoţii retrăgeau mai întâi o sumă mică de bani de pe un card, informează România TV. Când fanta pentru bani se deschidea, ei introduceau o furculiţă cu dinţii îndoiţi în ea. Apoi făceau o a doua retragere, în valoare de mai multe sute de euro. Când bancomatul aşeza banii, hoţii îi prindeau cu furculiţa şi îi trăgeau afară. După care anulau tranzacţia, înainte să le fie debitat contul.

Autorităţile au dat publicităţii chiar şi schemă cu modul de operare. Între timp, reprezentanţii băncilor sunt îngrijoraţi pentru că nu pot face nimic pentru a proteja bancomatele în faţa unor astfel de atacuri.

Poliţia judiciară din Rouen a arestat la începutul acestei săptămâni patru presupuşi membri ai acestei bande originare din România.

Peste 15 persoane au fost identificate ca făptaşe în astfel de cazuri în Ile-de-France, în vestul Franţei şi în Belgia. Poliţia este pe urma lor.