Hoţii de fier vechi au furat bucăţi din autobuzele din Reşiţa

În România, orice obiect din metal poate oricând să dispară! Hoţii de fier vechi fură orice: de la şine de cale ferată până la...autobuze. La Reşiţa, doi romi au furat scaunele, uşile şi barele metalice din mai multe maşini ale societăţii locale de transport.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 14:07
Hoţii de fier vechi au furat bucăţi din autobuzele din Reşiţa

Cei doi hoţi au intrat în garajul firmei de transport local şi au încărcat într-o căruţă, bucată cu bucată, autobuzele scoase din uz. Romii nu s-au bucurat însă de pradă, pentru că jandarmii i-au prins în flagrant.

„Efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de jandarmi au surprins în flagrant două persoane care sustrăgeau material feros cu scopul de a-l comercializa la punctele de colectare a fierului vechi”, a declarat plt. Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al IJJ.

Cei doi hoţi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Pentru că astfel de cazuri apar tot mai des, poliţiştii au făcut verificări la centrele de colectare a fierului vechi.

În Deva, hoţii de fier vechi au ajuns să fure bucăţi din blocuri. Plafonul din trei blocuri a fost distrus după ce hoţii au spart plăci întregi de beton pentru a fura armătura.

Fierul e marfa preferată a hoţilor. Se găseşte pe toate drumurile şi nu are stăpân. De aceea, nici nu se mai feresc când fură.