Hotelul de cinci stele Radisson Blu face angajări. Vezi posturile

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Capitală, parte a grupului hotelier Rezidor, angajează în această perioadă pe posturile de ospătar, bucătar, brutar, barman, cameristă. Află dintr-un material RTV.NET cum te poţi angaja acum la hotelul de cinci stele din Bucureşti şi până când poţi trimite aplicaţia pentru un loc de muncă vacant în cadrul unităţii de cinci stele.

RomaniaTV.net
22 mart. 2013, 10:40
Hotelul de cinci stele Radisson Blu face angajări. Vezi posturile

Radisson Blu angajează personal hotelier, în această perioadă.

Pentru oricare din posturile ofertate acum la hotelul de cinci stele, angajatorii caută candidaţi punctuali, proactivi, atenţi la detalii, care pot performa atât individual, cât şi în echipă şi care au cunoştinţe de limba engleză.

Până pe 20 aprilie puteţi trimite candidaturile pentru unul din posturile ofertate acum de companie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Concret, ce vor face candidaţii selectaţi să lucreze la Radisson Blu şi ce aşteptări au angajatorii de la ei

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru postul de barman se numără preluarea comenzilor şi înregistrarea lor în sistemul de operare Micros. De asemenea, angajatorii se aşteaptă de la candidatul angajat pe postul de barman să aibă cunoştinţe solide despre meniul barului, despre lista de vinuri şi bere, precum şi despre ingredientele băuturilor.

Dacă vei fi selectată pentru postul de cameristă la Radisson Blu vei avea următoarele atribuţii: vei curăţa camerele, zonele publice (etaje, lifturi, lobiuri, coridoare, spaţii comerciale, spaţii de serviciu, scări, restaurante, baruri, săli de coferinţă şi banchete, birouri, toaletele publice şi ale angajaţilor şi clubul de sănătate), şi nu în ultimul rând, vei curăţa şi lustrui podelele, ferestrele, oglinzile hotelului, respectând standardele hotelului de cinci stele.

Ce aşteptări au angajatorii de la candidatul selectat pentru postul de bucătar la Radisson Blu

Acesta trebuie să prepare meniurile respectând reţetarul hotelului, să le monteze şi să respecte timpul de execuţie a preparatelor.

În ceea ce priveşte poziţia de brutar, angajatorii se aşteaptă de la candidatul ales pentru acest post să respecte standardele de păstrare şi de depozitare a preparatelor alimentare şi, de asemenea, să respecte reţetarul hotelului.