Horoscopul iubirii pentru această vară: Care sunt zodiile care îşi vor găsi perechea

Taurii, precum şi cei din zodia Rac, Leu, Fecioară sau Balanţa au posibilitatea să îşi găsească în acest an sufletul-pereche, în timp ce nativi din Berbec, Săgetător, Scorpion sau Capricorn ar putea trăi doar dragoste de o vară şi nimic mai mult, a declarat astrologul România TV Oana Hanganu.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 09:11
Horoscopul iubirii pentru această vară: Care sunt zodiile care îşi vor găsi perechea

Până acum un an, cei mai mulţi din zodia Berbec au avut multe aventuri, dar planeta Saturn îi obligă să facă câteva alegeri mai speciale şi îşi pot găsi sufletul pereche în toamnă. În această vară, nativii din Berbec sunt dornici de aventură, interesaţi să se distreze, le place viaţa de noapte şi oraşele unde nu se doarme niciodată.

Nativilor din zodia Taur le place să mănânce şi să bea vin bun şi s-ar putea să-şi găsească iubirea la un curs de gătit sau la un restaurant. Iubirea foarte puternică poate veni pentru Tauri la finalul lunii iulie.

Citeşte şi Cea mai bună metodă să treci peste o despărţire, în funcţie de zodie

Pentru Gemeni, prima jumătate a lunii iulie aduce o relaţie de pasiune şi acţiune. Şanse pentru o relaţie de iubire vor fi mai puţine după 15 august pentru că aceşti nativi se hotărăsc mai greu. Gemenii vor fi mai interesaţi de bani şi mai puţin să aibă o relaţie pe termen lung. Totuşi, dacă găsesc pe cineva cu bani s-ar putea ca relaţia să fie una pe termen lung.

Rac: Planeta Saturn îi restricţionează pe aceşti nativi în zona iubirii şi s-ar putea să stea mult timp pe gânduri până să intre într-o relaţie. Totuşi, când decid să facă pasul cel mare sunt absolut convinşi că au făcut ceea ce îşi doresc.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii

Leii sunt vedetele zodiacului, dorindu-şi lux, spectacol, sunt foarte dramatici şi îşi demonstrează iubirea cu tot felul de gesturi care îi copleşesc pe cei care vor să intre într-o relaţie cu aceştia. Luna iulie este o perioadă foarte bună pentru iubire, iar de pasiune şi sex vor avea parte de la finalul lui august până în octombrie. Totuşi, până în 20 iulie nu vor începe căutările pentru o relaţie, fie ea de scurtă durată sau una de durată, deoarece aspectele astrale îi fac delăsători.

Fecioară: Aceşti nativi chibzuiţi şi pretentioşi se vor bucura de prezenţa planetei Venus în casa iubirii din 23 iunie până în 15 august, această perioadă fiind foarte potrivită pentru a-şi găsi sufletul pereche. Fecioarele îşi pot găsi iubirea în locuri neaşteptate, precum un SPA sau chiar o farmacie.

Sex după horoscop: Ce vrea la pat fiecare bărbat, în funcţie de zodie

Cariera este mai importantă decât orice în această vară pentru cei din zodia Balanţă şi nu vor alerga după iubire, ci vor fugi de ea. Însă, cei care vor prefera să se distreze puţin, după serviciu, ar putea să-şi găsească iubirea.

Scorpion: Iubirea pentru aceşti nativi nu apare decât după 11 septembrie, mai ales pentru că sunt foarte pretenţioşi. Totuşi, în timpul verii vor avea grijă să se distreze, fie că vorbim de petreceri, fie de iubiri de o noapte.

HOROSCOP: Cu cine SĂ NU TE CUPLEZI în funcţie de zodie

Săgetător: A doua jumătate a lunii august este foarte bună din punct de vedere sentimental pentru aceşti nativi. Săgetătorii îşi pot găsi iubirea în timp ce călătoresc în altă ţară, fie persoana de care se vor îndrăgosti va veni de departe. De asemenea, ei ar putea să-şi găsească perechea într-un context oficial, ce ţine de muncă sau de afaceri.

Jupiter intră în iulie în casa iubirii în zodia Capricorn, ceea ce înseamnă pentru aceşti nativi  prinţul sau prinţesa pe care îi aşteptau vor apărea. Aceasta a fost un an foarte bun pentru Capricorni, însă spre toamnă s-ar putea să aibă deziluzii. Recomandarea astrologului ar fi să aştepte până spre sfârşitul lunii octombrie, iubirea putând fi găsită într-o locaţie patronată de bani: bancă, întâlnire de afaceri sau într-un loc cu oameni bogaţi.

Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI

Vărsător: Aceşti nativi îşi pot găsi pe cineva special în a doua jumătate a lunii iulie, în timp ce în prima jumătate a lui august vor încerca să dea noi şanse unei foste iubiri.

Peştii se vor bucura de o vara frumoasă şi îşi pot găsi iubirea în locul neaşteptate, cum ar fi în timpul unei excursii în Las Vegas sau prin intermediul Internetului.

Citeşte şi Care sunt cele mai bune zodii cu care să faci sex