Horoscopul iubirii: Cum vei sta cu dragostea în luna martie

Februarie a fost luna iubirii, cu Valentine's Day şi Dragobetele, iar martie ar trebui să fie luna cadourilor, însă dragostea rămâne să aibă un rol important în vieţile noastre. Iata ce spun astrele despre viata sexuala, in luna martie.

03 mart. 2013, 21:20
Horoscopul iubirii: Cum vei sta cu dragostea în luna martie

Berbec

Eşti plin de energie şi te simţi un romantic incurabil. Dai dovadă de mult entuziasm şi încerci să-ţi clarifici relaţia cu cineva special. Pe 11 martie se anunţă o zi fierbinte. Pe 17 martie vei purta o discuţie foarte serioasă şi revelatoare cu persoana iubită. Nu te grăbi şi nu lua decizii pripite. Aşteaptă să treacă Luna Plină, de pe 27 martie.

Taur

Eşti risipitor luna aceasta, atât financiar, cât şi emoţional. Latura ta pasională iese la iveală, eşti plin de viaţă, dornic de iubire. Eşti seducător şi nu există flirt care să nu dea roade. Dacă eşti într-o relaţie, vei simţi o oarecare răcire din partea partenerului de viaţă, în jurul datei de 27 martie, când este Lună Plină, însă după aceea lucrurile intră pe un făgaş normal şi vă veţi bucura împreună de câteva escapade romantice.

Gemeni

Vrei să te „cuminţeşti”, însă nu ştii pe care dintre noile tale cuceriri să o alegi. După 17 martie este posibil să ai deja stabilită “aleasa” sau “alesul”, dar încă o să ai îndoieli dacă să renunţi sau nu la libertăţile unei persoane singure. Este recomandat să iei o decizie după mijlocul lunii aprilie, când planetele se vor alinia favorabil pentru tine.

Rac

Luna Nouă din 11 martie va scoate la iveală un romantic incurabil, care se va dărui în totalitate partenerului. Vorbele tale mieroase vor cuceri inima persoanei iubite, iar până la Luna Plină din 27 martie, “bătălia” va fi câştigată. Se anunţă o lună plină de optimism şi iubire.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/stiri/horoscop-sexual-horoscop-sex-horoscopul-dragostei-horoscop-sex-martie/