HOROSCOPUL EROTIC al verii. Vezi cum stai cu dragostea şi viaţa sexuală

Nativa din Berbec este pasională şi se va bucura de multe clipe de plăcere. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan erotic şi sexual, în vara aceasta.

26 iun. 2013, 10:27
HOROSCOPUL EROTIC al verii. Vezi cum stai cu dragostea şi viaţa sexuală

Rac. Nu te numeri printre cele mai norocoase persoane în privinţa iubirii şi a erotismului în acest sezon. Trebuie să descoperi ce îţi doreşti cu adevărat şi să alegi numai ceea ce se ridică la nivelul valorii tale, nimic mai puţin.

Leu. Dragostea şi momentele erotice pasionale te cam ocolesc vara aceasta. Ai mai multe şanse să întâlneşti pe cineva care să-ţi pună inima pe jar la un curs de yoga sau meditaţie, decât la o petrecere.

Fecioară. Nu vei fi pe aceeaşi lungime de unde cu cel pe care ai pus ochii sau cu partenerul, dacă ai deja o relaţie stabilă. Dar de pe 22 iulie şi până pe 16 august, Venus, planeta iubirii, îţi va aduce clipe dulci în viaţa sentimentală şi cea sexuală.

Balanţă. Dacă ai întâlnit o persoană care te-a făcut să simţi fluturi în stomac, te vei simţi motivată să te implici şi mai mult. Dacă ai o relaţie care nu pare să funcţioneze, luna plină din semnul tău te-ar putea îndemna să-i pui capăt.

Scorpion. Pentru tine, abia spre finalul verii lucrurile se îmbunătăţesc în plan sentimental şi erotic, pentru că Venus, planeta iubirii, va intra în semnul tău.

Săgetător. Vara aceasta se anunţă intensă pentru tine, în special din punct de vedere erotic şi sexual.

Capricorn. Vara asta ai putea să-ţi consolidezi relaţia cu persoana iubită şi să te aştepţi la schimbări benefice, care să-ţi influenţeze puternic viitorul.

Vărsător. Cineva alături de care ai trăit o poveste de dragoste în trecut ar putea să reapară în viaţa ta, cerând o a doua şansă.

Peşti. Vara aceasta este cea mai bună perioadă să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură.

Berbec. Vei fi pe val în această vară. Vei avea întâlniri care te vor pune pe jar, nu altceva!

Taur. Cea mai frumoasă perioadă pentru tine în plan erotic va începe după data de 22 iulie. Oportunităţile amoroase vor apărea la fiecare pas.

Gemeni. Sex appeal-ul tău va fi la cote înalte. Începând cu 16 august şi până pe 11 septembrie, Venus va tranzita casa iubirii, ceea ce te va ajuta să-ţi împlineşti dorinţele în plan sentimental şi erotic.