HOROSCOP: Top cei mai slabi şi uşor de manipulat bărbaţi, în funcţie de zodie

Află în ce zodii sunt bărbaţii care nu se pot lăuda că au personalitate foarte puternică. Descoperă care sunt cei mai slabi din punct de vedere emoţional şi cât de uşor ajung să fie manipulaţi de cei care vor să profite de pe urma lor.

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 11:55
HOROSCOP: Top cei mai slabi şi uşor de manipulat bărbaţi, în funcţie de zodie

Bărbatul din Balanţă poate fi considerat slab şi uşor de manipulat. Cei mai mulţi îşi aleg partenere care îi domină şi îi ţin sub papuc.

Bărbaţii din zodia Rac devin dependenţi de persoanele dragi, în special de femeia pe care o iubesc.

Bărbaţii din zodia Peşti sunt uşor de manipulat, în special din punct de vedere emoţional. Îşi sacrifică adesea fericirea şi pot suferi din cauza depresiei.

Nativul din Fecioară este uşor de manipulat din dorinţa de a fi acceptat de ceilalţi. Dacă aude aceleaşi cuvinte permanent, în special din partea persoanei iubite, ajunge să le considere propriile lui gânduri.

Pe bărbatul din Gemeni îl impresionează exprimarea elegantă, interesantă sau originală, iar cei care se pricep să-l învăluie în astfel de vorbe reuşesc să-l manipuleze cu uşurinţă.

Bărbatul din Capricorn este încăpăţânat, ceea ce-l face să-şi menţină credinţele şi părerile cu tărie. Dar cu toate acestea, poate fi uşor de manipulat dacă i se speculează dorinţa de a se afla printre cei mai buni.

Nativul din Taur nu cade în plasa şantajului emoţional, de aceea are riscuri mici de a avea o parteneră de viaţă care să-l manipuleze.

Bărbatul din zodia Leului este greu de manipulat, pentru că are o personalitate puternică şi un al şaselea simţ care îl anunţă când cineva vrea să profite de pe urma lui.

Berbecul poate fi extrem de încăpăţânat şi agresiv atunci când simte că cineva vrea să profite de pe urma lui.

Vărsătorul nu prea poate fi manipulat emoţional nici de cei pe care îi iubeşte foarte mult, pentru că dreptatea şi egalitatea sunt valori esenţiale pentru el.

Săgetătorii nu pot fi manipulaţi şi controlaţi pentru că simţul libertăţii este extrem de puternic dezvoltat în cazul acestor nativi.

Tocmai pentru că el însuşi este un maestru al manipulării, nativul din Scorpion nu poate fi dus de nas de nimeni.