HOROSCOP pentru EA: Cum îţi schimbi personalitatea de-a lungul anilor, în funcţie de zodie

Descoperă cum ţi se schimbă personalitatea şi cum te transformi, în funcţie de zodie.

23 aug. 2013, 06:47
HOROSCOP pentru EA: Cum îţi schimbi personalitatea de-a lungul anilor, în funcţie de zodie

Fecioară. În jurul vârstei de 20 de ani, nesiguranţa şi pesimismul ar putea să-ţi afecteze puternic deciziile. După vârsta de 40 de ani, reuşeşti să scapi de îndoieli şi te poţi transforma într-o persoană de mare încredere pentru toţi ceilalţi. Vârsta de 60 de ani îţi aduce liniştea la care ai visat multă vreme, însă continui să fii la fel de activă şi muncitoare ca întotdeauna, scrie eva.ro.

Balanţă. În jurul vârstei de 20 de ani încerci să afli ce anume îţi doreşti de la viaţă. Ai multă încredere în oameni şi ai tendinţa de a face multe compromisuri pentru ceilalţi. După vârsta de 40 de ani te transformi într-o femeie sigură pe sine, elegantă şi sofisticată. După vârsta de 60 de ani îţi dedici timpul şi energia pasiunilor şi lucrurilor care te fac cu adevărat fericită.

Scorpion. În jurul vârstei de 20 de ani poţi avea parte de momente dificile, de sentimente şi emoţii confuze. După vârsta de 40 de ani eşti cu adevărat matură şi îţi rafinezi acel dar de a cunoaşte o persoană profund după numai câteva întâlniri. După vârsta de 60 de ani te-ai putea orienta cătra latura spirituală a vieţii.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de insensibil este iubitul tău în funcţie de zodie

Săgetător. Vârsta de 20 de ani ar putea însemna multă confuzie pentru tine. Îţi schimbi radical scopurile în viaţă, eşti dezorientată şi te poţi comporta ca un rebel. După vârsta de 40 de ani poţi deveni o femeie admirată şi respectată. După vârsta de 60 de ani te bucuri cu adevărat de micile plăceri ale vieţii.

Capricorn. În jurul vârstei de 20 de ani poţi fi afectată de un puternic sentiment de nedreptate. Munceşti mult, te sacrifici şi lupţi pentru a te asigura că ajungi acolo unde meriţi. Anii tăi de glorie încep după vârsta de 40 de ani, când realizezi deja majoritatea planurilor pe care ţi le-ai propus. După vârsta de 60 de ani te îndrepţi spre valorile familiei.

Vărsător. Vârsta de 20 de ani este în cazul tău marcată de confuzie. Ai tendinţa de a te lăsa purtată de val, de a fi rebelă şi nonconformistă. După vârsta de 40 de ani îţi foloseşti toate cunoştinţele acumulate şi înveţi să-ţi pui la treabă într-un sens practic originalitatea. După vârsta de 60 de ani, ai putea deveni acel gen de femeie în vârstă pe placul tinerilor.

Peşti. În jurul vârstei de 20 de ani eşti marcată de o oarecare stare de instabilitate. Ţi se pare că viaţa ta este controlată şi influenţată puternic de persoanele cu autoritate asupra ta. După vârsta de 40 de ani devii mult mai stabilă şi ajungi să te cunoşti mai bine. După vârsta de 60 de ani te poţi orienta către latura spirituală a vieţii.

Berbec. În jurul vârstei de 20 de ani te laşi condusă de impulsivitate şi de entuziasm. După vârsta de 40 de ani îţi foloseşti experienţa acumulată şi te transformi într-o femeie foarte puternică, sigură pe ea. După 60 de ani, se poate spune că te reîntorci la nebunia anilor tinereţii. Vrei să încerci lucruri noi şi eşti nonconformistă.

Citeşte şi HOROSCOP SEXUAL: Secrete ascunse în funcţie de zodie

Taur. În jurul vârstei de 20 de ani ai foarte mare încredere în oameni şi te laşi condusă de dorinţele de moment. După vârsta de 40 de ani devii din ce în ce mai rafinată şi mai sobră. După vârsta de 60 de ani te transformi în „înţeleptul familiei”, omul la care apelează cei dragi.

Gemeni. La 20 de ani eşti precum un foc de artificii: explodezi, străluceşti, te stingi rapid şi apoi te aprinzi iar. Ai pasiuni intense. Abia după vârsta de 40 de ani îţi defineşti cu adevărat personalitatea şi poţi spune că te cunoşti pe tine însăţi. După vârsta de 60 de ani te transformi într-o „enciclopedie”.

Rac. În jurul vârstei de 20 de ani se poate spune că eşti într-o perioadă tulbure, eşti foarte nesigură, ezitantă şi emotivă. După vârsta de 40 de ani, familia devine principala ta preocupare. După 60 de ani te axezi mai mult asupra plăcerilor şi pasiunilor tale.

Leu. Pentru tine, primii ani ai tinereţii sunt marcaţi de dorinţe intense, pasiuni nebune şi chiar unele crize de personalitate. După vârsta de 40 de ani eşti mai puternică şi mai sigură pe tine ca niciodată. După vârsta de 60 de ani poţi deveni cea mai puternică şi influentă persoană din familia sau din comunitatea ta.

Citeşte şi HOROSCOP: Când te vei căsători, în funcţie de zodie